BLI ONLINE DHE KURSE!
BLI ONLINE DHE KURSE!
25.05.2022.

WE ARE HIRING. JOIN US!

Koncepti ynë Sport Reality kërkon të punësojë për dyqanet e tij me pakicë në TIRANË, punonjës për pozicionin e mëposhtëm:

SHITES/E (M/F)

KUSHTET E APLIKIMIT:

  • Përvoja e mëparshme e punës në pozicione të njëjta ose të ngjashme përbën avantazh.
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi
  • Gatishmëri për të punuar në grup dhe fleksibilitet

Ofrohet:

  • Page shume e kenaqshme + Bonuse.

​Teë interesuarit të dërgojnë CV me foto në adresën e e-mail: [email protected]

Tel/whatsapp: +355 67 508 8242