BLI ONLINE DHE KURSE!
BLI ONLINE DHE KURSE!

Bëhuni pjesë e ekipit!

Nëse doni të bëheni pjesë e ekipit tonë, plotësoni formularin. Me kënaqësi do ju kontaktojmë në momentin që do të kemi nevojë për ju.

Zgjidhni…

Informacioni i kontaktit

Jemi në dispozicion
Ditët e punës
E hënë - e shtunë:
8:30h - 21:00h.