BLI ONLINE DHE KURSE!
BLI ONLINE DHE KURSE!

Këpucë

Për faqe
Filtriraj
Rivendos filtrat
Gjinia
Qëllimi
Tregoni më shumë
Marka
Tregoni më shumë
Mosha
Masa
Tregoni më shumë
Çmimi
unisex
femije-djem
femijet
femije-te-vegjel
48 produkt
Sačuvano u omiljne
Atlete CD7783-003
6.800 LEK
Shuma e kursyer 20%
8.500 LEK
Masa
11C
12.5C
13C
1Y
2.5Y
12C
3Y
1.5Y
Sačuvano u omiljne
Atlete DA2777-004
4.700 LEK
Shuma e kursyer 20%
5.900 LEK
Masa
12C
13.5C
1.5Y
2.5Y
1Y
12.5C
3Y
11C
13C
Sačuvano u omiljne
Atlete GZ1928
5.100 LEK
Shuma e kursyer 30%
7.300 LEK
Masa
4-
6
3-
5
5-
4
2-
3
6-
Sačuvano u omiljne
Atlete GW6453
3.400 LEK
Shuma e kursyer 29%
4.800 LEK
Masa
1
12-K
2-
10K
11-K
11K
13-K
2
Sačuvano u omiljne
Atlete GW6424
3.900 LEK
Shuma e kursyer 29%
5.500 LEK
Masa
6
3
4-
3-
4
5
5-
6-
Sačuvano u omiljne
Atlete GW6440
3.400 LEK
Shuma e kursyer 29%
4.800 LEK
Masa
11-K
10K
13-K
11K
12-K
1
2-
2
Sačuvano u omiljne
Atlete GX7154
3.400 LEK
Shuma e kursyer 29%
4.800 LEK
Masa
13-K
2
2-
11-K
1
10K
12-K
11K
Sačuvano u omiljne
Atlete GW6490
3.900 LEK
Shuma e kursyer 29%
5.500 LEK
Masa
2-
1
12-K
13-K
2
11-K
10K
11K
Sačuvano u omiljne
Atlete GW6503
4.100 LEK
Shuma e kursyer 29%
5.800 LEK
Masa
5-
2-
5
3
4
4-
3-
6-
6
Sačuvano u omiljne
Atlete DA2777-607
4.700 LEK
Shuma e kursyer 20%
5.900 LEK
Masa
12C
3Y
13C
1.5Y
2.5Y
11C
12.5C
1Y
2Y
13.5C
Sačuvano u omiljne
Atlete GW6511
4.100 LEK
Shuma e kursyer 29%
5.800 LEK
Masa
2-
3-
4-
5
6
6-
3
5-
4
Sačuvano u omiljne
Atlete GW6422
3.900 LEK
Shuma e kursyer 29%
5.500 LEK
Masa
3-
6
4-
3
5
4
5-
Sačuvano u omiljne
Atlete GW1981
3.400 LEK
Shuma e kursyer 29%
4.800 LEK
Masa
1
11-K
13-K
10K
12-K
2
2-
11K
Sačuvano u omiljne
Atlete GW1552
5.600 LEK
Shuma e kursyer 30%
8.000 LEK
Masa
5-
4
6
4-
6-
3-
5
Sačuvano u omiljne
Atlete GW6425
3.900 LEK
Shuma e kursyer 29%
5.500 LEK
Masa
3-
4-
5-
6
4
5
3
Sačuvano u omiljne
Atlete GW0402
5.100 LEK
Shuma e kursyer 30%
7.300 LEK
Masa
3-
6
2-
4
5-
4-
5
3
6-
Sačuvano u omiljne
Atlete GX3530
Atlete për fëmijë
3.900 LEK
Shuma e kursyer 29%
5.500 LEK
Masa
11K
12-K
10K
13-K
2-
1
2
11-K
Sačuvano u omiljne
Atlete GW2899
3.900 LEK
Shuma e kursyer 29%
5.500 LEK
Masa
1
10K
12-K
13-K
2-
11-K
11K
2
Sačuvano u omiljne
Atlete GZ3381
Atlete basketbolli për fëmijë
5.600 LEK
Shuma e kursyer 30%
8.000 LEK
Masa
4-
5
4
5-
6-
3-
6
Sačuvano u omiljne
Atlete GZ0610
adidas DURAMO 10 K janë atlete vrapimi për fëmijë unisex dhe janë...
Atlete për fëmijë
4.600 LEK
Shuma e kursyer 29%
6.500 LEK
Masa
6
6-
3-
4
5-
3
4-
5
Sačuvano u omiljne
Atlete GZ0607
Atlete për fëmijë
4.600 LEK
Shuma e kursyer 29%
6.500 LEK
Masa
4
5-
6-
4-
5
3-
6
3
Sačuvano u omiljne
Atlete DA2777-006
Nike Star Runner 3 janë atlete për fëmijë me dizajn perfekt që do...
Atlete lifestyle për fëmijë
4.700 LEK
Shuma e kursyer 20%
5.900 LEK
Masa
3Y
12.5C
2.5Y
11C
1Y
1.5Y
13C
12C
13.5C
Sačuvano u omiljne
Atlete BQ5451-110
Nike Court Borough Low 2 janë atlete për fëmijë për çdo ra...
Atlete lifestyle për fëmijë
5.500 LEK
Shuma e kursyer 20%
6.900 LEK
Masa
1.5Y
12C
12.5C
2.5Y
1Y
13C
3Y
11C
Sačuvano u omiljne
Atlete CD7783-110
6.800 LEK
Shuma e kursyer 20%
8.500 LEK
Masa
3Y
11C
12.5C
12C
10.5C
13.5C
2Y
2.5Y
13C
1Y
1.5Y