BLI ONLINE DHE KURSE!
BLI ONLINE DHE KURSE!

Atlete

Për faqe
Filtriraj
Rivendos filtrat
Gjinia
Qëllimi
Marka
Mosha
Masa
Tregoni më shumë
Çmimi
adoleshente
femije-te-vegjel
foshnje
1 - 3.500 ALL
26 produkt
Sačuvano u omiljne
Atlete GW6494
3.500 LEK
Shuma e kursyer 36%
5.500 LEK
Masa
13-K
2-
10K
12-K
2
11-K
11K
1
Sačuvano u omiljne
Atlete GW6513
3.200 LEK
Shuma e kursyer 37%
5.100 LEK
Masa
1
11-K
11K
2
2-
13-K
12-K
10K
Sačuvano u omiljne
Atlete GW6501
3.100 LEK
Shuma e kursyer 35%
4.800 LEK
Masa
8-K
5K
7K
7-K
5-K
6K
9-K
4K
Sačuvano u omiljne
Atlete GW6521
3.200 LEK
Shuma e kursyer 37%
5.100 LEK
Masa
11K
1
13-K
10K
11-K
12-K
2
2-
Sačuvano u omiljne
Atlete GW6467
2.600 LEK
Shuma e kursyer 37%
4.100 LEK
Masa
5-K
8-K
6K
7K
9-K
5K
7-K
Sačuvano u omiljne
Atlete GW6453
3.100 LEK
Shuma e kursyer 35%
4.800 LEK
Masa
1
12-K
2-
10K
11-K
11K
13-K
2
Sačuvano u omiljne
Atlete GW6527
2.700 LEK
Shuma e kursyer 37%
4.300 LEK
Masa
6K
8-K
5-K
7K
5K
7-K
9-K
Sačuvano u omiljne
Atlete HR1465
2.600 LEK
Shuma e kursyer 37%
4.100 LEK
Masa
7K
8-K
9-K
7-K
5K
6K
5-K
Sačuvano u omiljne
Atlete GW6490
2.500 LEK
Shuma e kursyer 55%
5.500 LEK
Masa
2-
1
12-K
13-K
2
11-K
10K
11K
Sačuvano u omiljne
Atlete GW6500
3.100 LEK
Shuma e kursyer 35%
4.800 LEK
Masa
4K
5K
9-K
6K
7K
8-K
5-K
7-K
Sačuvano u omiljne
Atlete GW6523
2.700 LEK
Shuma e kursyer 37%
4.300 LEK
Masa
7-K
8-K
6K
5-K
7K
5K
9-K
Sačuvano u omiljne
Atlete GW6456
2.600 LEK
Shuma e kursyer 37%
4.100 LEK
Masa
4K
5K
8-K
5-K
7-K
6K
9-K
7K
Sačuvano u omiljne
Atlete GW1988
2.600 LEK
Shuma e kursyer 37%
4.100 LEK
Masa
5-K
5K
7K
7-K
6K
8-K
9-K
Sačuvano u omiljne
Atlete GX3530
Atlete për fëmijë
3.500 LEK
Shuma e kursyer 36%
5.500 LEK
Masa
11K
12-K
10K
13-K
2-
1
2
11-K
Sačuvano u omiljne
Atlete GW2899
3.500 LEK
Shuma e kursyer 36%
5.500 LEK
Masa
1
10K
12-K
13-K
2-
11-K
11K
2
Sačuvano u omiljne
Atlete GW2902
3.100 LEK
Shuma e kursyer 35%
4.800 LEK
Masa
7-K
6K
5-K
7K
8-K
9-K
5K
Sačuvano u omiljne
Atlete DD1094-009
Atletet për fëmijë Nike Revolution 6 kanë shtresë më të...
Atlete lifestyle për fëmijë
2.400 LEK
Shuma e kursyer 55%
5.300 LEK
Masa
6C
9C
5C
8C
10C
7C
Sačuvano u omiljne
Atlete DA2778-006
Nike Star Runner 3 janë atlete për fëmijë me dizajn perfekt që do...
Atlete lifestyle për fëmijë
3.100 LEK
Shuma e kursyer 37%
4.900 LEK
Masa
9C
8C
6C
5C
7C
10C
Sačuvano u omiljne
Atlete DD1095-009
Atletet për fëmijë Nike Revolution 6 kanë shtresë më të...
Atlete lifestyle për fëmijë
2.700 LEK
Shuma e kursyer 54%
5.900 LEK
Masa
1.5Y
3Y
12C
11C
13C
2.5Y
1Y
12.5C
Sačuvano u omiljne
Atlete DA2778-003
Nike Star Runner 3 janë atlete për fëmijë me dizajn që do të...
Atlete lifestyle për fëmijë
3.100 LEK
Shuma e kursyer 37%
4.900 LEK
Masa
8C
9C
6C
5C
10C
7C
4C
Sačuvano u omiljne
Atlete FZ0093
Për vogëlushët e lëvizur, atletet për fëmijë Adidas RUN...
Atlete për vrapim për fëmijë
3.100 LEK
Shuma e kursyer 35%
4.800 LEK
Masa
4K
7K
5K
8-K
7-K
6K
9-K
5-K
Sačuvano u omiljne
Atlete FZ0106
Atlete për të vegjëlit që janë gjithmonë të gatshë...
Atlete lifestyle për fëmijë
3.500 LEK
Shuma e kursyer 36%
5.500 LEK
Masa
1
12-K
13-K
11K
2-
10K
11-K
2
Sačuvano u omiljne
Atlete FZ0105
adidas BREAKNET C janë atlete për fëmijë unisex për veshje të...
Atlete lifestyle për fëmijë
3.500 LEK
Shuma e kursyer 36%
5.500 LEK
Masa
10K
11K
12-K
2
11-K
13-K
2-
1
Sačuvano u omiljne
Atlete EF0222
Këto atlete adidas të frymëzuara nga loja e tenisit u japin rehati këm...
Atlete lifestyle për fëmijë
2.500 LEK
Shuma e kursyer 55%
5.500 LEK
Masa
10K
11-K
2
2-
1
12-K
11K
13-K