BLI ONLINE DHE KURSE!
BLI ONLINE DHE KURSE!
01.06.2022.

FESTOJMË DITËN E FËMIJËVE

Gëzuar 1-Qershorin Fëmijë!

Duke njohur nevojat e klientëve, Sport Reality ka krijuar një koleksion të veçantë për fëmijët këtë sezon. Ne pranuam kërkesën e prindërve për komoditetin e të vegjëlve të tyre, gjë që është e domosdoshme për këtë periudhë të vitit.

Modelet klasike janë krijuar nga materiale komode dhe mbi të gjitha çmime të arsyeshme. Kjo është ajo që e dallon koleksionin special Pranverë-Verë 2022 për moshat 2 deri në 12 vjeç.

Atlete, T-shirt, kostume sportive dhe aksesorë me ngjyra të ndryshme gjenden në të gjitha dyqanet Sport Reality dhe online.