BLI ONLINE DHE KURSE!
BLI ONLINE DHE KURSE!

Tabela e masave për veshje

Tabela e masave të veshjeve adidas për meshkuj
Masa S M L XL 2XL 3XL
Perimetri i kraharorit 88-94 95–102 103–111 112–121 122–132 133-144
Perimetri i belit 76–82 83–90 91–99 100–109 110–121 122-134
Perimetri i vitheve 87–93 94–101 102–110 111–119 120–128 129-138

 

Tabela e masave të veshjeve adidas për femra
Masa XS S M L XL 2XL
Perimetri i kraharorit 77-82 83-88 89-94 95-101 102-109 110-118 
Perimetri i belit 61-66 67-72 73-78 79-85 86-94 95-104
Perimetri i vitheve 86-91 92-97 98-103 104-110 111-117 118-125

 

Tabela e masave të veshjeve adidas për djem
Masa 110 116 122 128 134 140 146 152 158 164 170 176
Perimetri i kraharorit 56.5-58 58.5-60.5 61-63 63.5-64  64.5-67.5 68-71 71.5-74.5 75-78 78.5-82 82.5-86 86.5-89 89.5-91.5
Perimetri i belit 54.5-55 55.5-56 56.5-57 57.5-59 59.5-61.5 62-63.5 64-66  66.5-68 68.5-70.5 71-73 73.5-74.5 75-76.5
Perimetri i vitheve 60.5-62 62.5-64 64.5-66 66.5-68 68.5-71 71.5-74.5 75-77.5 78-81 81.5-85 85.5-89 89.5-91.5 92-94

 

Tabela e masave të veshjeve adidas për vajza
Masa 110 116 122 128 134 140 146 152 158 164 170
Perimetri i kraharorit 56.5-58 58.5-60.5 61-63 63.5-64  65.5-68.5 69-71.5 72-75 75.5-78 78.5-80.5 81-82.5 83-87
Perimetri i belit 54.5-55 55.5-56 56.5-57 57.5-59 58.5-60 60.5-62 62.5-63.5 64-65.5 66-66.5 67-67.5 68-70
Perimetri i vitheve 60.5-62 62.5-64 64.5-66 66.5-68 70.5-73.5 74-77 77.5-80.5 81-84 84.5-86 86.5-88 88.5-92

 

Njoftim: Masat në CM janë orientuese, kështu që ju mund të përcaktoni masën më lehtë dhe më saktë. Masat në CM kopjohen nga specifikimet e produktit dhe ekziston mundësia e devijimit në modele të caktuara.

Tabela e masave të veshjeve Nike për meshkuj
Masa S M L XL 2XL 3XL 4XL
Perimetri i kraharorit 88-96 96–104 104–112 112–124 124–136 136–148 147–160
Perimetri i belit 73–81 81–89 89–97 97–109 109–121 121–133 133–145
Perimetri i vitheve 88–96 96–104 104–112 112–120 120–128 128–136 136–145

 

Tabela e masave të veshjeve Nike për femra
Masa XS S M L XL 2XL
Perimetri i kraharorit 76-83 83-90 90-97 97-104 104-114 114-124
Perimetri i belit 60-67 67-74 74-81 81-88 88-98 98-108
Perimetri i vitheve 84-91 91-98 98-105 105-112 112-120 120-128

 

Tabela e masave të veshjeve Nike për adoleshentë (djem)
Masa XS S M L XL
Perimetri i kraharorit 64.5–66 66–69 69–75 75–81.5 81.5–88.5
Perimetri i belit 59.5–61.5 61.5–65 65–69 69–72.5 72.5–75.5
Perimetri i vitheve 68.5–71 71–74.5 74.5–79.5 79.5–84.5 84.5–89.5

 

Tabela e masave të veshjeve Nike për adoleshentë (vajza)
Masa XS S M L XL
Perimetri i kraharorit 64.5–66 66–69 69–75 75–85.5 85.5–92.5
Perimetri i belit 59.5–61 61–64 64–68 68–71.5 71.5–74.5
Perimetri i vitheve 68.5–73 73–78.5 78.5–83.5 83.5–88.5 88.5–93.5

 

Tabela e masave të veshjeve Nike për fëmijë
Masa XS S M L XL
Perimetri i kraharorit 53–56 56–59 59–61 61–63 63–66
Perimetri i belit 54–56 56–58 58–59 59–60 60–61
Perimetri i vitheve 56–59 59–61 61–63 63–66 66–70

 

Tabela e masave të veshjeve Nike për fëmijë
Masa 0-3 3-6 6-9 9-12 12-18 18-24 24-36 36-48
Perimetri i kraharorit 41–43 43–45 45–47 47–48 48–50 50–52 52–53 53-56
Perimetri i belit 42–45 45–47 47–48 48–50 50–52 52–54 54–54 54-56
Perimetri i vitheve 42–45 45–47 47–48 48–50 50–52 52–54 54–56 56-59

 

Njoftim: Masat në CM janë orientuese, kështu që ju mund të përcaktoni masën më lehtë dhe më saktë. Masat në CM kopjohen nga specifikimet e produktit dhe ekziston mundësia e devijimit në modele të caktuara.

Tabela e masave të atleteve Puma për meshkuj
EUR 38 38,5 39 40 40,5 41 42 42,5 43 44 44,5 45 46 46,5 47 48,5 49,5 51
US 6 6,5 7 7,5 8 8,5 9 9,5 10 10,5 11 11,5 12 12,5 13 14 15 16
UK 5 5,5 6 6,5 7 7,5 8 8,5 9 9,5 10 10,5 11 11,5 12 13 14 15
CM 24 24,5 25 25,5 26 26,5 27 27,5 28 28,5 29 29,5 30 30,5 31 31,5 32 32,5

 

Tabela e masave të  atlete Puma për femra
EUR 34 34,5 35 35,5 36 37 37,5 38 38,5 39 40 40,5 41 42 42,5
US 4 4,5 5 5,5 6 6,5 7 7,5 8 8,5 9 9,5 10 10,5 11
UK 1,5 2 2,5 3 3,5 4 4,5 5 5,5 6 6,5 7 7,5 8 8,5
CM 20,5 21 21,5 22 22,5 23 23,5 24 24,5 25 25,5 26 26,5 27 27,5

 

Tabela e masave të atleteve Puma për adoleshentë
EUR 28 29 30 31 32 32,5 33 34 34,5 35 35,5 36 37 37,5 38 38,5 39
US 11 12 12,5 13 1 1,5 2 2,5 3 3,5 4 4,5 5 5,5 6 6,5 7
UK 10 11 11,5 12 13 13,5 1 1,5 2 2,5 3 3,5 4 4,5 5 5,5 6
CM 17 17,5 18 18,5 19 19,5 20 20,5 21 21,5 22 22,5 23 23,5 24 24,5 25

 

Tabela e masave të atleteve Puma për fëmije
EUR 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
US 3 4 4,5 5 6 7 8 9 9,5 10
UK 2 3 4 4,5 5 6 7 8 8,5 9
CM 9 10 11 11,5 12 13 14 15 15,5 16

 

Njoftim: Masat në CM janë orientuese, kështu që ju mund të përcaktoni masën më  lehtë dhe më saktë. Masat në CM kopjohen nga specifikimet e produktit dhe ekziston mundësia e devijimit në modele të caktuara.