BLI ONLINE DHE KURSE!
BLI ONLINE DHE KURSE!

Atlete

Për faqe
Filtriraj
Rivendos filtrat
Gjinia
Qëllimi
Marka
Mosha
Masa
Tregoni më shumë
Çmimi
adoleshente
femije-te-vegjel
foshnje
1 - 5.500 ALL
61 produkt
Sačuvano u omiljne
Atlete S24053
Edhe anëtarët më të vegjël të familjes suaj mund të mar...
Atlete për vrapim për fëmijë
2.200 LEK
Shuma e kursyer 39%
3.600 LEK
Masa
6K
7K
8-K
7-K
5K
5-K
9-K
4K
Sačuvano u omiljne
Atlete S24054
adidas TENSAUR janë atlete për fëmijë unisex për bebe të fry...
Atlete për fëmijë
2.200 LEK
Shuma e kursyer 39%
3.600 LEK
Masa
9-K
5-K
7-K
6K
8-K
5K
7K
4K
Sačuvano u omiljne
Atlete H68061
2.500 LEK
Shuma e kursyer 39%
4.100 LEK
Masa
13.5
1.5
11.5
12
2.5
12.5
3
10.5
Sačuvano u omiljne
Atlete H68062
2.500 LEK
Shuma e kursyer 39%
4.100 LEK
Masa
12
13.5
2.5
1.5
10.5
11.5
12.5
3
Sačuvano u omiljne
Atlete GZ5857
2.500 LEK
Shuma e kursyer 39%
4.100 LEK
Masa
7K
4K
6K
7-K
9-K
5-K
5K
8-K
Sačuvano u omiljne
Atlete EF0300
adidas ADVANTAGE janë atlete unisex për fëmijë. Dizajni i tyre ës...
Atlete lifestyle për fëmijë
2.600 LEK
Shuma e kursyer 41%
4.400 LEK
Masa
8-K
9-K
4K
5-K
7-K
7K
5K
6K
Sačuvano u omiljne
Atlete H01553
2.600 LEK
Shuma e kursyer 41%
4.400 LEK
Masa
7-K
6K
5K
5-K
7K
8-K
9-K
4K
8K
9K
Sačuvano u omiljne
Atlete GW0045
2.600 LEK
Shuma e kursyer 41%
4.400 LEK
Masa
1.5
10.5
12
11.5
13.5
2.5
12.5
3
Sačuvano u omiljne
Atlete GW0046
2.600 LEK
Shuma e kursyer 41%
4.400 LEK
Masa
1.5
10.5
11.5
12
12.5
3
2.5
13.5
Sačuvano u omiljne
Atlete FZ0090
adidas BREAKNET janë atlete për fëmijë, dizajni i të cilave ë...
Atlete lifestyle për fëmijë
2.600 LEK
Shuma e kursyer 41%
4.400 LEK
Masa
6-K
7K
5-K
9-K
8-K
5K
7-K
6K
4K
Sačuvano u omiljne
Atlete FZ0091
adidas BREAKNET I janë atlete për fëmijë që do të zhvillojn&...
Atlete lifestyle për fëmijë
2.600 LEK
Shuma e kursyer 41%
4.400 LEK
Masa
5-K
9-K
8-K
5K
6K
7-K
7K
4K
Sačuvano u omiljne
Atlete S24051
adidas TENSAUR janë atlete për fëmijë unisex të frymëzuar ng...
Atlete për fëmijë
2.600 LEK
Shuma e kursyer 41%
4.400 LEK
Masa
11K
2
11-K
12-K
2-
1
10K
13-K
Sačuvano u omiljne
Atlete S24042
adidas TENSAUR janë atlete për fëmijë unisex të krijuara për...
Atlete për fëmijë
2.600 LEK
Shuma e kursyer 41%
4.400 LEK
Masa
10K
1
2-
11K
12-K
11-K
13-K
2
Sačuvano u omiljne
Atlete GZ5858
2.600 LEK
Shuma e kursyer 41%
4.400 LEK
Masa
5-K
7K
6K
8-K
7-K
9-K
Sačuvano u omiljne
Atlete LTF221B106-10
2.700 LEK
Shuma e kursyer 40%
4.500 LEK
Masa
30
34
35
32
29
31
33
28
Sačuvano u omiljne
Atlete LTF221B106-02
2.700 LEK
Shuma e kursyer 40%
4.500 LEK
Masa
33
28
32
34
35
29
31
30
Sačuvano u omiljne
Atlete GX3542
2.900 LEK
Shuma e kursyer 40%
4.800 LEK
Masa
9-K
5-K
6K
7-K
5K
7K
8-K
Sačuvano u omiljne
Atlete GX5942
2.900 LEK
Shuma e kursyer 40%
4.800 LEK
Masa
9-K
5K
6K
7-K
8-K
7K
5-K
Sačuvano u omiljne
Atlete LTF211B108-02
2.900 LEK
Shuma e kursyer 41%
4.900 LEK
Masa
32
34
30
31
28
35
29
33
Sačuvano u omiljne
Atlete S24036
Këpucët uniseks për fëmijë adidas Tensaur janë ideale pë...
Atlete për vrapim për fëmijë
3.100 LEK
Shuma e kursyer 39%
5.100 LEK
Masa
6
3-
5
5-
4
6-
4-
3
Sačuvano u omiljne
Atlete S24035
Nga shkolla në shesh lojërash, atletet për fëmijë adidas TENSAUR ...
Atlete për fëmijë
3.100 LEK
Shuma e kursyer 39%
5.100 LEK
Masa
6-
3-
5
6
4
4-
5-
3
Sačuvano u omiljne
Atlete DD1094-009
Atletet për fëmijë Nike Revolution 6 kanë shtresë më të...
Atlete lifestyle për fëmijë
3.200 LEK
Shuma e kursyer 40%
5.300 LEK
Masa
6C
9C
5C
8C
10C
7C
Sačuvano u omiljne
Atlete EF0221
Është koha për të luajtur - atletet për fëmijë adidas A...
Atlete lifestyle për fëmijë
3.300 LEK
Shuma e kursyer 40%
5.500 LEK
Masa
2
2-
11K
1
13-K
12-K
11-K
10K
Sačuvano u omiljne
Atlete EF0222
Këto atlete adidas të frymëzuara nga loja e tenisit u japin rehati këm...
Atlete lifestyle për fëmijë
3.300 LEK
Shuma e kursyer 40%
5.500 LEK
Masa
10K
11-K
2
2-
1
12-K
11K
13-K