BLI ONLINE DHE KURSE!
BLI ONLINE DHE KURSE!

Atlete

Për faqe
Filtriraj
Rivendos filtrat
Gjinia
Qëllimi
Marka
Mosha
Masa
Tregoni më shumë
Çmimi
adoleshente
femije-te-vegjel
foshnje
1 - 4.500 ALL
22 produkt
Sačuvano u omiljne
Atlete GW6527
3.700 LEK
Shuma e kursyer 14%
4.300 LEK
Masa
6K
8-K
5-K
7K
5K
7-K
9-K
Sačuvano u omiljne
Atlete GW6440
4.100 LEK
Shuma e kursyer 15%
4.800 LEK
Masa
11-K
10K
13-K
11K
12-K
1
2-
2
Sačuvano u omiljne
Atlete HR1465
3.500 LEK
Shuma e kursyer 15%
4.100 LEK
Masa
7K
8-K
9-K
7-K
5K
6K
5-K
Sačuvano u omiljne
Atlete GX7154
4.100 LEK
Shuma e kursyer 15%
4.800 LEK
Masa
13-K
2
2-
11-K
1
10K
12-K
11K
Sačuvano u omiljne
Atlete GW6500
4.100 LEK
Shuma e kursyer 15%
4.800 LEK
Masa
4K
5K
9-K
6K
7K
8-K
5-K
7-K
Sačuvano u omiljne
Atlete LTF213B102-01
4.200 LEK
Shuma e kursyer 14%
4.900 LEK
Masa
33
31
32
34
35
Sačuvano u omiljne
Atlete GW6523
3.700 LEK
Shuma e kursyer 14%
4.300 LEK
Masa
7-K
8-K
6K
5-K
7K
5K
9-K
Sačuvano u omiljne
Atlete GW6456
3.500 LEK
Shuma e kursyer 15%
4.100 LEK
Masa
4K
5K
8-K
5-K
7-K
6K
9-K
7K
Sačuvano u omiljne
Atlete GW1981
4.100 LEK
Shuma e kursyer 15%
4.800 LEK
Masa
1
11-K
13-K
10K
12-K
2
2-
11K
Sačuvano u omiljne
Atlete GW1988
3.500 LEK
Shuma e kursyer 15%
4.100 LEK
Masa
5-K
5K
7K
7-K
6K
8-K
9-K
Sačuvano u omiljne
Atlete 192928-32
4.300 LEK
Shuma e kursyer 41%
7.300 LEK
Masa
36
39
38
37
Sačuvano u omiljne
Atlete GW2902
4.100 LEK
Shuma e kursyer 15%
4.800 LEK
Masa
7-K
6K
5-K
7K
8-K
9-K
5K
Sačuvano u omiljne
Atlete DD1094-009
Atletet për fëmijë Nike Revolution 6 kanë shtresë më të...
Atlete lifestyle për fëmijë
3.600 LEK
Shuma e kursyer 32%
5.300 LEK
Masa
6C
9C
5C
8C
10C
7C
Sačuvano u omiljne
Atlete DA2778-006
Nike Star Runner 3 janë atlete për fëmijë me dizajn perfekt që do...
Atlete lifestyle për fëmijë
4.200 LEK
Shuma e kursyer 14%
4.900 LEK
Masa
9C
8C
6C
5C
7C
10C
Sačuvano u omiljne
Atlete DD1095-009
Atletet për fëmijë Nike Revolution 6 kanë shtresë më të...
Atlete lifestyle për fëmijë
3.500 LEK
Shuma e kursyer 41%
5.900 LEK
Masa
1.5Y
3Y
12C
11C
13C
2.5Y
1Y
12.5C
Sačuvano u omiljne
Atlete DD1094-003
Atlete lifestyle për fëmijë
4.500 LEK
Shuma e kursyer 15%
5.300 LEK
Masa
7C
10C
4C
8C
5C
9C
6C
Sačuvano u omiljne
Atlete DA2778-003
Nike Star Runner 3 janë atlete për fëmijë me dizajn që do të...
Atlete lifestyle për fëmijë
4.200 LEK
Shuma e kursyer 14%
4.900 LEK
Masa
8C
9C
6C
5C
10C
7C
4C
Sačuvano u omiljne
Atlete CZ3949-001
Nike Downshifter 11 GS janë atlete për fëmijë që u sigurojnë...
Atlete lifestyle për fëmijë
4.400 LEK
Shuma e kursyer 41%
7.400 LEK
Masa
4Y
6Y
5Y
5.5Y
7Y
6.5Y
4.5Y
3.5Y
Sačuvano u omiljne
Atlete FZ0093
Për vogëlushët e lëvizur, atletet për fëmijë Adidas RUN...
Atlete për vrapim për fëmijë
4.100 LEK
Shuma e kursyer 15%
4.800 LEK
Masa
4K
7K
5K
8-K
7-K
6K
9-K
5-K
Sačuvano u omiljne
Atlete FZ0091
adidas BREAKNET I janë atlete për fëmijë që do të zhvillojn&...
Atlete lifestyle për fëmijë
2.600 LEK
Shuma e kursyer 41%
4.400 LEK
Masa
5-K
9-K
8-K
5K
6K
7-K
7K
4K
Sačuvano u omiljne
Atlete FZ0090
adidas BREAKNET janë atlete për fëmijë, dizajni i të cilave ë...
Atlete lifestyle për fëmijë
2.600 LEK
Shuma e kursyer 41%
4.400 LEK
Masa
6-K
7K
5-K
9-K
8-K
5K
7-K
6K
4K
Sačuvano u omiljne
Atlete EF0301
adidas ADVANTAGE janë atlete unisex për fëmijë. Dizajni i tyre ës...
Atlete lifestyle për fëmijë
4.400 LEK
Masa
7-K
8-K
7K
5-K
4K
5K
6K
9-K
9K